Het Vakantiehuis

Welkom_foto_2

De villa is kleurrijk, sfeervol en comfortabel. Deze bestaat uit 3 grote livings, 3 keukens, 6 tweepersoons-, 1 vierpersoons slaapkamer en 4 badkamers. De villa is eventueel op te delen in afzonderlijk te gebruiken appartementen of kamers. Daardoor is het zeer geschikt voor verblijf van families en groepen tot maximaal 15 personen die ook hun privacy op prijs stellen (totale oppervlakte 290 m2).

De grote keuken met serre op de begane grond (65m2) grenst direct aan het terras. Deze is ruim uitgerust met o.a.: een groot fornuis met 5 gaspitten en elektrische oven, een amerikaanse koel/vrieskast, een afwasmachine en een ruim U-vormig aanrecht met barkrukken om met meerdere mensen te kunnen koken. In de serre is een gezellige zithoek met geluidsinstallatie en TV. De twee lange tafels bieden ruim plaats aan 15 personen. Een piano maakt het geheel compleet!

De twee ruime appartementen bevinden zich op de eerste en tweede verdieping van Le Rêve en grenzen aan een centrale hal.  Het balkon biedt een prachtig uitzicht op het zwembad, de tuin en de omliggende bergen. Het is een gezellig trefpunt, bijvoorbeeld voor een “onderonsje”. De slaapkamers zijn voorzien van nieuwe comfortabele lits-jumeaux of tweepersoons bedden en de meeste zijn voorzien van een badmeubel. 

In verband met hygiëne zijn huisdieren in principe niet toegestaan.

Voor het onderhoud van het huis, de tuin en het zwembad zijn we regelmatig zelf (in ieder geval op de zaterdag) aanwezig.  Wij verwelkomen u bij aankomst en geven u graag een korte uitleg over het huis, de omgeving en eventueel te ondernemen activiteiten. Ons privédomein is een afgeschermd gedeelte aan de noordkant van het huis. Uw privacy is verzekerd!

In vakantieperiodes wordt de villa als geheel verhuurd aan vakantiegasten.

Buiten de vakantieperiodes
is de villa, hetzij in zijn geheel, hetzij gedeeltelijk te gebruiken voor groepsvakanties, workshops, trainingen en retraites.