Het Vakantiehuis

Welkom_foto_2

Villa le Rêve is kleurrijk, sfeervol en comfortabel. De kleuren van de kamers zijn afgestemd op bloemen en vruchten uit de omgeving. De vrolijke kleuren van klaproos, zonnebloem, lavendel, abrikoos, blauwe druif en wilde bloemen maken dat je je bij binnenkomst al meteen thuis voelt.

Bijna alle kamers bieden een panoramisch uitzicht op de bergen en de vallei.

Inpandig zijn er 2 grote livings, 1 kleinere huiskamer, 2 keukens, 6 tweepersoons-, 1 eenpersoons-,  1 vierpersoons slaapkamer en 4 badkamers.  Onze gasten waarderen de privacy die hen dit biedt  (totale oppervlakte 290 m2).

De grootste living is de groepsruimte: een keuken met serre op de begane grond (65m2) direct grenzend aan het terras en de tuin. De keuken is ruim uitgerust met o.a.: een groot fornuis met 5 gaspitten en elektrische oven, een Amerikaanse koel/vrieskast, een afwasmachine en een ruim U-vormig aanrecht met barkrukken om met meerdere mensen te kunnen koken. 

De serre heeft een gezellige zithoek met geluidsinstallatie en TV met Nederlandse zenders. De twee lange tafels bieden ruim plaats aan 15 personen. Een piano maakt het geheel compleet!

De tweede living en de kleinere huiskamer bevinden zich op de eerste verdieping van het huis en grenzen aan de centrale hal.

Het balkon op het zuiden grenst aan de grote living en biedt een prachtig uitzicht op het zwembad, de tuin en de omliggende bergen. Het is een gezellig trefpunt, bijvoorbeeld voor een “onderonsje”.

De slaapkamers zijn voorzien van nieuwe comfortabele lits-jumeaux of tweepersoons bedden. De meeste slaapkamers zijn voorzien van een badmeubel.

Voor het onderhoud van het huis, de tuin en het zwembad zijn we regelmatig zelf (in ieder geval op de zaterdag) aanwezig.  Wij verwelkomen u bij aankomst en geven u graag een korte uitleg over het huis, de omgeving en eventueel te ondernemen activiteiten. Ons privédomein is een afgeschermd gedeelte aan de noordkant van het huis. Uw privacy is verzekerd!

In verband met hygiëne zijn huisdieren niet toegestaan.

In vakantieperiodes wordt de villa als vakantiehuis in zijn geheel verhuurd aan families- of vriendengroepen .
Buiten de vakantieperiodes  worden er vakantieweken en sportieve- en creatieve activiteiten georganiseerd.