Sportieve en creatieve vakantieweken

Sportieve en creatieve vakantieweken buiten de vakantieperiode
Al jarenlang is Le Rêve ook een begrip voor wielrenners, sporters en kunstschilders. Veel oude en nieuwe gezichten komen ieder jaar naar Le Rêve. De regio is bij uitstek geschikt om in voor- en najaar buitenactiviteiten te ondernemen. Gemiddeld 300 dagen zon per jaar en het schilderachtige afwisselende landschap maken dit gebied een waar paradijs.

Wielrenners en mountainbikers kunnen geen genoeg krijgen van de stille wegen, de veelheid aan onbekende cols en natuurlijk de kers op de taart: De Mont Ventoux!!

Marcel de Waard, (Hiroads fietsvakanties) verzorgt compleet gearrangeerde weken voor racefietsers met prachtige routes van verschillende moeilijkheidsgraad. https://www.hiroads.nl/reizen/mont-ventoux-voorjaarsweek-lachau.

Chalet Beyond is ook gespecialiseerd in fietsvakanties. Op verzoek verzorgen zij in Villa Le Rêve fietsvakanties met ontbijt en diner. https://chaletbeyond.nl/zomer/accommodatie/le-reve

Danielle Jaspers, kunstzinnig coach, is al jarenlang onze vaste gast. Ze komt ieder jaar in voor- en najaar met bevlogen gasttrainers en koks. Inspirerende workshops intuïtief schilderen, ontspanning, passie voor kleur, bewustwording, gastvrijheid, gezelligheid en heerlijk gezond eten staan centraal. Kortom een heerlijke verwenweek voor jezelf!  http://www.kunstzinnigcoachen.nl/schilderen-en-bewust-zijn-in-frankrijk

Parapenters genieten van de prachtige vergezichten tijdens hun sprong.

Kunstschilders wanen zich in het leven van Van Gogh

Marathonschaatsers komen jaarlijks voor hun tweewekelijkse zomertraining.

En de primeur van 2018!   De theater/musical/schilderweek in augustus!                                                                                      Bas Groenenberg, theater- en musicaldocent; Ineke Kan, beeldend kunstenaar en hun collega’s Peter, Jolan en Agaath, verzorgen een onvergetelijke week acteren en schilderen met heerlijk eten.

DSC_9829