Waarom Le Rêve?

Waarom in Le Rêve?
De omgeving waarin we ons bevinden heeft een enorme invloed op ons lichaam en onze geest. In een inspirerende omgeving kun je daadwerkelijk meer bereiken met minder energie. Le Rêve is zo’n plek. De zon die meer dan 300 dagen het pure landschap koestert, de zuivere droge lucht, de koele nachten hebben al velen doen ervaren dat ook lichamelijke (pijn)klachten verminderen of zelfs niet meer voorkomen. Mensen met longproblemen krijgen meer lucht en ervaren meer longcapaciteit.DSC_9829

De kracht van Le Rêve
Gasten zijn telkens weer verbaasd over de rust en heilzame werking die ze in Le Rêve ervaren. Het is een inspirerende plek waar vertrouwen, energie en creativiteit als vanzelf (weer) lijkt te ontstaan. Het eten is er heerlijk en de natuur adembenemend mooi. Een hartelijk en deskundig team biedt u de unieke kans om in alle rust uw leven onder de loep te nemen en oog te hebben voor waar het u werkelijk om gaat. We organiseren inspirerende weken met diverse thema’s en verschillende gasttrainers.

Le Rêve, ruimte voor reflectie
Le Rêve leent zich bijzonder goed voor reflectie en bezinning, door contact te maken met wie je bent en wat je wilt, zowel op individueel als op organisatie niveau. Le Rêve is vele malen een voedingsbron gebleken voor nieuwe ideeën. Bijvoorbeeld bij vragen als: Hoe zit ik als mens in elkaar? Hoe werk en leef ik samen met anderen? Wat maakt mij speciaal? Waar ligt mijn passie? Hoe kan ik mezelf het beste focussen op en ontwikkelen in de verschillende rollen die ik heb?