top of page

Accommodatie

Villa Le Rêve is kleurrijk, ruim en comfortabel. De vrolijke kleuren uit de omgeving zoals klaproos, zonnebloem, lavendel en wilde bloemen zijn de inspiratiebron geweest voor de kleur en sfeer in de kamers. 
 

Bijna alle kamers bieden een panoramisch uitzicht op de bergen en de vallei. U zult verbaasd zijn over de ruimte in huis, waar je makkelijk kunt verdwalen: 2 grote livings,1 kleinere huiskamer, 2 keukens, 6 tweepersoons-, 1 eenpersoons-, 1 vierpersoons slaapkamer en 4 badkamers (oppervlakte 290 m2).

De grote omheinde tuin grenst aan een rotsachtig beekje waar kinderen naar hartenlust dammetjes kunnen bouwen.

Het ook weer volledig omheinde zwembad is 9 meter lang, 4 meter breed en loopt af naar 1.90 diepte. De lange tafels, het verlichte zwembad en de grote BBQ  maken de avonden tot een gezellig feestje.

Voor het onderhoud van het huis, de tuin en het zwembad zijn we zelf aanwezig. Ons privédomein is een afgeschermd gedeelte aan de noordkant van het huis. Uw privacy staat bij ons voorop! We verwelkomen u bij aankomst, geven u graag een korte uitleg over het huis, de omgeving en eventueel te ondernemen activiteiten en zijn alleen bij eventuele vragen op úw verzoek beschikbaar.  
 

In vakantieperiodes is de villa vooral populair bij families- of vriendengroepen.

Buiten de vakantieperiode genieten fietsgroepen, schildergroepen, wandelclubs, sporters, paragliders etc van alle faciliteiten en van het mooie weer. Ook schaatsteams komen er regelmatig voor hun zomertraining. 

Er worden ook fietsweken en andere sportieve- en creatieve weken georganiseerd door derden. Daar kunt u zich voor aanmelden. Zie daarvoor het kopje agenda. 

In verband met hygiëne zijn huisdieren niet toegestaan.
 

bottom of page