top of page

Chez Anne

Lieve gasten,

Een warm welkom in Vakantiehuis Le Rêve! Mijn naam is Anne Jonkers, en ik neem graag een moment om mezelf aan jou voor te stellen.

Een stukje historie:

Na twee jaar in het buitenland te hebben gestudeerd kochten mijn man en ik in 1980 een oud boerderijtje in Nederland dat we samen transformeerden tot een waar paradijsje. Onze twee zoons zijn daar geboren, getogen en uitgevlogen. Ik werkte toen jarenlang in de verslavingszorg en ontdekte uiteindelijk dat ik vastzat in verplichtingen, rollen en functies die niet pasten bij wie ik werkelijk was.

Na een bijzondere ervaring van reflectie en bezinning tijdens een vakantie aan een riviertje in Frankrijk, heb ik het roer omgegooid. Ik ging weer studeren en startte in 2003 mijn eigen praktijk in psychosociale therapie, relatietherapie en traumaverwerking.

 

Daar behandelde ik mensen die worstelen met eenzaamheid, levensvragen, angsten en wanhoop door uiteenlopende life-events. Ik wilde deze mensen de kans bieden om ook op een mooie plek in de natuur tot rust te komen, te reflecteren en nieuwe inzichten te verkrijgen.

 

Le Rêve:

Deze missie bracht me naar Le Rêve, een magische plek in Zuid-Frankrijk en zo ontstonden ook de Life-coach weken die ik jarenlang met veel voldoening organiseerde.

De charme van de Provence, de lieflijkheid van de Drôme en het 'ruige' van de Alpen omarmden me. Hier, te midden van kleur, licht, zon, gezelligheid en adembenemende natuur, vond ik mijn thuis met mijn partner, omringd door de hartelijke dorpelingen.

Met plezier en hard werken realiseerden we onze droom, ondanks een overstroming en een brand die de verbouwing twee jaar langer lieten duren dan gepland.

Het huis dat eind vorige eeuw een antroposofisch schooltje was, hebben we omgetoverd tot een gezellig en kleurrijk vakantiehuis.

Na een inspirerend pad van verbinding, liefde en samenwerking besloten mijn partner en ik onze eigen weg te gaan. Ik stond voor de keuze: mijn praktijk in Nederland voortzetten of mijn droom in Frankrijk alleen voortzetten.

Ik koos voor het laatste, en wat geniet ik er intens van!

Le Rêve is al jaren een levendige ontmoetingsplaats. In het voor- en najaar verwelkom ik wielrenners, wandelaars, sportclubs, yogagroepen en creatievelingen die hun passie delen.

In de zomer schittert Le Rêve als vakantiebestemming voor drie generaties families en vriendengroepen.

 

En hier is een speciale uitnodiging voor jou: in maart en april, en wanneer er geen boekingen zijn, is Le Rêve een zoete inval. Kom alleen, met je partner, vrienden of in een kleiner gezelschap. Hulp in huis en tuin wordt met open armen ontvangen, en je verblijf wordt verrekend tegen je kluswerk. Een win-winsituatie waarin gezelligheid en samenwerking hand in hand gaan.

 

Heb je geen zin in klussen en ben je toe aan een heerlijke vakantie. Dan ben je ook welkom.  Informeer even naar de mogelijkheden.

Heb je vragen, speciale wensen of ideeën? Neem vooral contact met me op. Je bent van harte welkom!

IMG_1185.jpg
bottom of page